Valentin napi virágküldési információk

Virágüzletünkből Budapestre, Belföldre és Külföldre is küldhet virágot bármilyen alkalomra, viszont ilyenkor nagyon leterheltek az üzletek és az adatátvitel is, ezért a legbiztonságosabb, ha már legalább 5 nappal előbb leadja megrendelését.

Külföldi virágküldés esetén nagyon fontos, hogy tudja, garanciát csak előrendelés esetén nyújtanak a kiszállításra, főleg Angliában , Amerikában. Így, biztonságos, ha febr. 10-11.-én legkésőbb megrendeli a virágot.

Belföldi virágküldés esetén is jó, ha 2-3 nappal előbb tudnak a megrendelésről, hogy a futár abban a napszakban adja át a csokrot, ahogy Ön azt kérte.

A Berekvirága virágüzletből szállítunk ki virágot Budapest egész területére és Budaőrs, Törökbálint, Érd, Zsámbék, Biatorbágy, Telki területére. A Valentin nap leadott kiszállításoknál az időpontot már nem tudjuk garantálni, csak előrendelés esetén. Fontos, hogy az Ön és a címzett telefonszámát mindenképp meg kell adnia, hogy egy elromlott csengő esetén ne landoljon a virág egy szomszédnál.

Rendelését csak a kifizetést követően tekintjük érvényesnek. Fizethet utalással, PayPal-on keresztül, üzletünkben kártyával is.

Rendelését leadhatja az info@berekviraga.hu emailcímen, vagy

hívjon minket : 061/206-74-34,  0620-3496454, 0620-3496403,02-es telefonszámokon.

Üdvözlettel: a Berekvirága virágüzlet csapata