Virágküldés Belföldre

Virágküldés Magyarországra:

Rendelésfelvétel mindennap 9-15 óráig van hétköznap, szombaton 11 óráig.Megrendelés előtt mindenképpen vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy van-e partnerüzlet az Ön által megadott célállomás közelében. Partnereink csak megadott nagyvárosokban vannak és csak annak környékére tudnak szállítást teljesíteni( kb. 15-20km-es körzetben). Ha aznap szeretne virágot küldeni mindig a készleten levő áruból választhat. Amennyiben konkrét virághoz, vagy időponthoz ragaszkodik, megrendelését 2-3 nappal előbb kell leadnia, így még az árat is tudjuk kedvezően befolyásolni.
Belföldön a 14 óráig leadott rendelésekre vállalunk garanciát az aznapi virágkiszállításra .Kivéve nagy napokon, akkor csak az időben leadott szállításokat tudják teljesíteni.(Valentin nap, Nőnap, Anyák napja)

Belföldi partnereink városra bontva:

Akasztó, Baja, Balassagyarmat, Balatonboglár, Balatonfüred, Balatonlelle, Barcs, Békéscsaba, Cegléd, Csorna, Debrecen, Dombóvár, Dunakeszi, Dunaújváros, Eger, Érd, Dorog, Fót, Gyál, Gyomaendrőd, Gyöngyös, Győr, Gyula, Hajdúszoboszló, Hódmezővásárhely, Jászberény, Kaposvár, Kazincbarcika, Kecskemét, Keszthely, Kiskunfélegyháza, Körmend, Levél, Miskolc, Mohács, Nagykanizsa, Nyírbátor, Nyíregyháza, Orosháza, Paks, Pápa, Pécs, Salgótarján, Sárospatak, Sárvár, Sióagárd, Solymár, Sopron, Szarvas, Százhalombatta, Szeged, Székesfehérvár, Szentendre, Szigetszentmiklós, Szolnok, Szombathely, Tapolca, Tatabánya, Tiszafüred, Tiszavasvári, Tokaj, Vác, Vecsés, Veszprém, Villány, Zalaegerszeg.

Virágküldés temetésre : Vidékre partnerüzleteink is készletből vállalják a sürgős megrendelést. Ha konkrét elképzelése van, azt 2-3 nappal előbb kell jelezni. Temetésre érkezö megrendelések esetén szükségünk van a temetés pontos idöpontjàra, címére és hozzàtartozó telefonszàmàra.

Virágküldés esküvőkre : a gratuláló-csokrot vagy a lakásra, mikor még otthon vannak, vagy az étterembe célszerű küldetni, hogy rendesen vízbe tudják tenni a virágot.

Előfordul, hogy a megadott időpontban mégsem elérhető a címzett. Ilyenkor, ha van telefonszámunk, felhívjuk, hogy a szomszédban leadható-e a virág. Ha nincs telefonszám, akkor megpróbáljuk leadni a szomszédban, és üzenőkártyát dobunk be a címzettnek, hogy küldeménye érkezett és , hogy hol veheti át. Ha nincs otthon a szomszéd sem, akkor a virág vissza kerül az üzletbe és felvesszük önnel a kapcsolatot, hogy tisztázzuk a további teendőket a virágkiszállítás megismétléséről.

Kórházba és irodaházba és szállodába történő kiszállítás esetén csak a recepcióig tudunk garanciát vállalni.