Virágküldés Külföldre

Virágüzletünkből jelenleg több mint 150 országba, több mint 50 000 virágüzletbe közvetítünk ki virág megrendelést.

A külfüldi virágküldés üzletek által elfogadott szabályzata alapján:

  Külföldre való virágküldés esetén célszerű leadni a rendelést 2-3 nappal előbb, de legkésőbb előző nap 15 óráig -az időeltolódások figyelembevételével- mert az adott országba délelőtt 11 óráig beérkezett rendeléseket viszik ki aznap biztosan. Az üzletünkben található katalógusban választhat a célország ajánlataiból, de ha egyedi kívánsága van, amire árajánlatot kell kérni (pl:12szál hosszú szárú fehér rózsa díszítve), célszerű időben jelentkezni!

Temetési koszorú vagy sírcsokor megrendelés esetén is 2-3 nappal előbb leadott rendelést tudnak maradéktalanul teljesíteni.Temetésre küldött rendelésnek az alábbi adatokat kell tartalmaznia:    elhunyt neve, hozzátartozó címe és/vagy telefonszáma, szertartás pontos helye és ideje. Egyedi igény esetén mindenképpen árajánlatot kell kérni a kiszállító üzlettől.

Munkaszüneti napokon és vasárnap nincs kézbesítés, ami azt jelenti, hogy virágajándéka automatikusan a következő munkanapon lesz kézbesítve.

Amennyiben a hibás cím vagy telefonszám megadása miatt nem, vagy később kerül kiszállításra a küldemény,a szabályzat szerint reklámációnak helye nincsen. Amennyiben újra ki kell szállítani a küldeményt, azért külön szállítási költséget kell fizenti.

Pontos időpontra történő szállítást nem garantálunk, külön szállítási költség ellenében megoldható.

Kórházba és irodaházba és szállodába történő kiszállítás esetén csak a recepcióig tudunk garanciát vállalni.