Virágküldés Menete/Fizetési módok

Fizetési módok:

1. Banki átutalással: az Erste 11600006-00000000-35334323  számlaszámára. A közleménybe az Ön nevét írja be. Rendelése akkortól él, ha az összeg beérkezett a számlánkra, illetve ha tud küldeni egy igazolást, hogy a tranzakció sikeresen megtörtént.

2. PayPal banki utalással: Itt több féle lehetősége van: 

Az egyik mikor van paypal fiókja és van rajta egyenlege. Így Ön egyenlegéről fizetheti a kívánt terméket.

A másik fizetési lehetőség,  a paypal rendszerét használja a bankkártyás vásárláshoz. Ezzel a móddal adatai biztonságban maradnak. Miután a webáruházban kiválasztotta a terméket és a fizetésnél a paypal-t választotta, át lesz irányítva a paypal oldalára, ahol a fennt leírtak szerint tud fizetni.

3. Megrendelő fizet / utánvét : a futár nyugta ellenében kéri el öntől a pénzt és adja át a csokrot. Kérjük jelezze előre, ha nagy címletű bankjeggyel fizet, hogy gondoskodhassunk váltópénzről, illetve ha áfás-számla igénye van a virágküldésről.

4. Megrendelő fizet másik helyszínen / utánvét: ilyenkor a futár először felkeresi önt és átveszi nyugta ellenében rendelése ellenértékét, majd kézbesíti a küldeményt. Ez esetben a kiszállítási díjat külön egyeztetni kell az üzlettel, mivel 2 fuvarról van szó.

5.Üzletünkben is leadhatja megrendelését, és a helyszínen bankkártyás fizetésre is van lehetősége.

Virágküldés kiszállítási díjai: Webáruházunkban feltüntetett árak minden költséget tartalmaznak (bruttó HUF).

 

Virágküldés menete:

Virágüzletünkben lehetősége van mind budapesti, mint belföldi virágküldésre (Nagyvárosok és környéke-megrendelés előtt minden esetben egyeztetni kell!)

A webáruházban feltüntetett árak a belföldi szállításra is érvényesek (ahol partnerüzletünk megtalálható) és minden költséget tartalmaznak. Belföldi virágküldés esetén mindenképpen kérdezzen rá telefonon , emailen vagy ajánlatkérőn, hogy az adott településre van-e kiszállítás, mert előfordulhat , hogy csak távolabbról vagy nem megoldható, illetve szabadság miatt zárva van az üzlet.

"Vevő kívánsága" : ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy Ön teljesen testre tudja szabni a készítményt formában, színben és nem utolsó sorban az árában.Szinte bármit meg tudunk oldani, ha időben fordul hozzánk kérésével, mi elmondjuk milyen lehetőségek közül választhat és az alapján kell megrendelni a virágot.A rugalmasságot persze legfőképpen üzletünkben tudjuk garantálni, de vidéki üzletekben is megoldható, csak fontos , hogy mielőbb (akár 2 héttel előtte) vegye fel velünk a kapcsolatot. Például, ha 60. születésnapra 60 szál rózsát szeretnének ajándékozni egy kolleganőnek, de csak X ezer Ft van rá, akkor mi elmondjuk, hogy abból mit tudunk kihozni, ami Önnek a legmegfelelőbb. Ez a "vevő kívánsága" lehetőség megtalálható webáruházunkban a csokroknál, koszorúknál és a virágtálak/virágkosaraknál.

Webáruházas vásárlás menete:

Kiválasztja a kívánt terméket/termékeket, Kosárba feliratra kattintva. Ezután a Fizetés gombra kattint, majd kitölti az összes megrendelőre és kiszállításra vonatkozó információt.

Kártya vagy szalag szöveget a Megjegyzések rovatba kell beírni. Egyéb tudnivalókat (pl.: a szomszédban is leatható,...) is a megjegyzés rovatban kell feltüntetni.

A következő a Rendelés áttekintése, ahol átnézheti megrendelését és javíthatja, bővítheti azt. Ezután megnyomja a rendelés véglegesítése gombot.

Rendelése akkor lesz teljesítve, ha Ön a kiválasztott mód (Paypal, Netbank, Utánvét) szerint kifizette azt.