Adatvédelmi tájékoztató

A Virágpavilon Kft. 1996. óta foglalkozik virágküldéssel. Cégünk tagüzlete a Fleurop Nemzetközi Virágküldő Szolgálatnak. Több mint húsz éve óriási figyelmet szentelünk a gondos adatkezelésre, teljes mértékben bizalmasan kezeljük azokat, és az adatvédelmi szabályokat betartva kezeljük, illetve a meghatározott feltételekkel tároljuk, majd semmisítjük meg azokat.

Az Adatvédelmi szabályzat elolvasásával és elfogadásával , önkéntesen hozzájárul ahhoz, hogy az adatait a Szabályzatnak megfelelő módon a Virágpavilon Kft. felhasználhassa a sikeres virágküldés érdekében.

Adatainak megadása

Személyes adatainak megadása minden esetben önkéntes, azokat kizárólag az Adatvédelmi Szabályzatunk elolvasása és elfogadása után tudja megadni. Az adatok ahhoz szükségesek, hogy az Ön által megrendelt virágküldés sikeres legyen.

Az adatok ahhoz kellenek, hogy tudjuk ki rendelte a küldeményt és tudnunk kell kinek kell kiszállítanunk az adott terméket. Elkérjük azt a címet is amire számlát állíthatunk ki, amennyiben áfás számlát igényel. A számlát minden estben elektronikusan küldjük ki a számlazz.hu közreműködésével.

A Berekvirága virágüzletén a FLeurop Magyarország Kft-n keresztül a belföldre történő rendelések esetében a Virágpavilon Kft. jogosult a megrendelő maximális kiszolgálása érdekében a megadott személyes adatokat érintett Partnereivel megosztani. Ebben az esetben a Virágpavilon Kft. a Fleurop Magyarország Országos Virágküldő Szolgálat Partnereitől elvárja, hogy ezen személyes adatokat kizárólag az adott cél érdekében használja fel. A Belföldi megrendeléseket a Fleurop Mo. Kft. belső rendszerén, saját szoftverén keresztül küldik és kezelik, ami külön jelszóval védett a saját üzleti számítógépen.

Amennyiben a Felhasználó harmadik fél személyes adatait adja meg vagy használja fel, akkor kizárólag az adott Felhasználó felel az adatkezelésre vonatkozó jogszabályi követelmények teljesítéséért

A Berekvirága webáruházát személyes adatainak felfedése nélkül is megtekintheti de virágot küldeni csak akkor tud, ha regisztrál. Az Ön és a címzett adatait , kártyaüzeneteit szigorúan bizalmasan kezeljük. Fizetésnél az Ön banki adatait mi semmi estben sem látjuk, nem kezeljük, azokat Ön a Paypal zárt rendszrén vagy az Ön Netbankján keresztül intézi. Rendelése folyamatában emailben értesül a rendelése státuszáról.

Adatok módosítása, törlése

Természetesen lehetőséget biztosítunk arra is, hogy Ön módosítsa személyes adatait, azok megváltozása esetén, vagy kérheti azok törlését bárminemű indoklás nélkül.Ehhez újra be kell lépnie a fiókjába és ott megteheti mindezeket a változtatásokat. Adatait amennyiben Ön másképp nem rendelkezik, 5 évig tároljuk.

Hírlevél Küldési Információk

Hírlevelet autómatikusan nem küldünk, ezért amennyiben szeretne értesülni akcióinkról, egyéb fontos változásokról, kérjük külön pipálja be a feliratkozás mezőt. A kötelezően kitöltendő adatmezők minden esetben piros csillaggal jelöltek. Amennyiben egy idő után nem szeretne a Berekvirága virágüzletétől hírlevelet kapni, úgy az ott levő leiratkozási linkkel megteheti lemondását. Ezt követően adatait törölni fogjuk a rendszerünkből.


© 2018 Berek Virága – Minden jog fenntartva.
Designed by Perl Creative