Fizetési információk

1. Banki átutalással: az Erste 11600006-00000000-35334323  számlaszámára. A közleménybe az Ön nevét írja be. Rendelése akkortól él, ha az összeg beérkezett a számlánkra, illetve ha tud küldeni egy igazolást, hogy a tranzakció sikeresen megtörtént.

2. PayPal banki utalással: Itt több féle lehetősége van: 

Az egyik mikor van paypal fiókja és van rajta egyenlege. Így Ön egyenlegéről fizetheti a kívánt terméket.

A másik fizetési lehetőség,  a paypal rendszerét használja a bankkártyás vásárláshoz. Ezzel a móddal adatai biztonságban maradnak. Miután a webáruházban kiválasztotta a terméket és a fizetésnél a paypal-t választotta, át lesz irányítva a paypal oldalára, ahol a fennt leírtak szerint tud fizetni.

3. Megrendelő fizet / utánvét : a futár nyugta ellenében kéri el öntől a pénzt és adja át a csokrot. Kérjük jelezze előre, ha nagy címletű bankjeggyel fizet, hogy gondoskodhassunk váltópénzről, illetve ha áfás-számla igénye van a virágküldésről.

4. Megrendelő fizet másik helyszínen / utánvét: ilyenkor a futár először felkeresi önt és átveszi nyugta ellenében rendelése ellenértékét, majd kézbesíti a küldeményt. Ez esetben a kiszállítási díjat külön egyeztetni kell az üzlettel, mivel 2 fuvarról van szó.

5.Üzletünkben is leadhatja megrendelését, és a helyszínen bankkártyás fizetésre is van lehetősége.

Virágküldés kiszállítási díjai: Webáruházunkban feltüntetett árak minden költséget tartalmaznak (bruttó HUF).


© 2018 Berek Virága – Minden jog fenntartva.
Designed by Perl Creative