Virágküldés külföldre

                                  Virágüzletünkből jelenleg több mint 150 országba, több mint 50 000 virágüzletbe közvetítünk ki virágküldés  megrendelést.

            Külföldi virágküldés megrendelésére üzletünkből személyesen, telefonon vagy emailen keresztül lehetséges, a webshopunkból nem.

                             Külföldi virágküldés az üzletek által elfogadott szabályzat alapján:

Külföldre való virágküldés rendelésfelvétel 9-16 óráig van.Konkrét elképzelés esetén célszerű leadni a rendelést 2-3 nappal előbb, de legkésőbb előző nap 15 óráig -az időeltolódások figyelembevételével- mert az adott országba délelőtt 11 óráig beérkezett rendeléseket viszik ki aznap biztosan! Az üzletünkben található katalógusban választhat a célország ajánlataiból, de ha egyedi kívánsága van, amire árajánlatot kell kérni (pl: 12 szál hosszú szárú fehér rózsa díszítve), célszerű időben jelentkezni!

Temetési koszorú vagy sírcsokor megrendelés esetén is 2-3 nappal előbb leadott rendelést tudnak maradéktalanul teljesíteni. Temetésre küldött rendelésnek az alábbi adatokat kell tartalmaznia: elhunyt neve, hozzátartozó címe és/vagy telefonszáma, szertartás pontos helye és ideje. Egyedi igény esetén mindenképpen árajánlatot kell kérni a kiszállító üzlettől.

Munkaszüneti napokon és vasárnap nincs kézbesítés, ami azt jelenti, hogy virágajándéka automatikusan a következő munkanapon lesz kézbesítve.

Amennyiben a hibás cím vagy telefonszám megadása miatt nem, vagy később kerül kiszállításra a küldemény,a szabályzat szerint reklámációnak helye nincsen. Amennyiben újra ki kell szállítani a küldeményt, azért külön szállítási költséget kell fizenti.

Pontos időpontra történő szállítást nem garantálunk, külön szállítási költség ellenében megoldható.

Kórházba és irodaházba és szállodába történő kiszállítás esetén csak a recepcióig tudunk garanciát vállalni.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, mi készséggel segítünk!

Tel:061/2067434 , 0620/3496454

email: külföldi virágküldés


© 2018 Berek Virága – Minden jog fenntartva.
Designed by Perl Creative