Virágküldés Magyarországra

     Kérjük megrendelés előtt olvassa el figyelmesen tájékoztatónkat.

Rendelésfelvétel minden nap 9-15 óráig van hétköznap, szombaton 11 óráig, ha aznapi kiszállítást szeretne,de kérjük vegye figyelembe, hogy minden virágüzlet más nyitvatartás és szabadságolás szerint dolgozik.

Megrendelés előtt mindenképpen vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy van-e partnerüzlet az Ön által megadott célállomás közelében!

Partnereink csak megadott nagyvárosokban vannak és csak annak környékére tudnak szállítást teljesíteni (kb. 15-20 km-es körzetben).

Ha aznap szeretne virágot küldeni mindig a készleten levő áruból választhat. Amennyiben konkrét virághoz, vagy időponthoz ragaszkodik, megrendelését 2-3 nappal előbb kell leadnia, így még az árat is tudjuk kedvezően befolyásolni.

Belföldön a 14 óráig leadott rendelésekre vállalunk garanciát az aznapi virágkiszállításra , kivéve nagy napokon, akkor csak az időben leadott szállításokat tudják teljesíteni (Valentin nap, Nőnap, Anyák napja).

Virágküldés temetésre: Vidékre partnerüzleteink is készletből vállalják a sürgős megrendelést. Ha konkrét koszorú elképzelése van, azt 2-3 nappal előbb kell jelezni. Temetésre érkezö megrendelések esetén szükségünk van a temetés pontos idöpontjàra, címére és egy hozzàtartozó telefonszàmàra.

Virágküldés esküvőkre: a gratuláló-csokrot vagy a lakásra, mikor még otthon vannak, vagy az étterembe célszerű küldetni, hogy rendesen vízbe tudják tenni a virágot.

Előfordul, hogy a megadott időpontban mégsem elérhető a címzett. Ilyenkor, ha van telefonszámunk, felhívjuk, hogy a szomszédban leadható-e a virág. Ha nincs telefonszám, akkor megpróbáljuk leadni a szomszédban, és üzenőkártyát dobunk be a címzettnek, hogy küldeménye érkezett és , hogy hol veheti át. Ha nincs otthon a szomszéd sem, akkor a virág vissza kerül az üzletbe és felvesszük önnel a kapcsolatot, hogy tisztázzuk a további teendőket a virágkiszállítás megismétléséről.

Kórházba és irodaházba és szállodába történő kiszállítás esetén csak a recepcióig tudunk garanciát vállalni.

                                                                  Belföldi partnerüzleteink az alábbi településekre szállítanak

Akasztó, Baja, Balassagyarmat, Balatonboglár, Balatonfüred, Balatonlelle, Barcs, Békéscsaba, Cegléd, Csorna, Debrecen, Dombóvár, Dunakeszi, Dunaújváros, Eger, Érd, Dorog, Fót, Gyál, Gyomaendrőd, Gyöngyös, Győr, Gyula, Hajdúszoboszló, Hódmezővásárhely, Jászberény, Kaposvár, Kazincbarcika, Kecskemét, Keszthely, Kiskunfélegyháza, Körmend, Levél, Miskolc, Mohács, Nagykanizsa, Nyírbátor, Nyíregyháza, Orosháza, Paks, Pápa, Pécs, Salgótarján, Sárospatak, Sárvár, Sióagárd, Solymár, Sopron, Szarvas, Százhalombatta, Szeged, Székesfehérvár, Szentendre, Szigetszentmiklós, Szolnok, Szombathely, Tapolca, Tatabánya, Tiszafüred, Tiszavasvári, Tokaj, Vác, Vecsés, Veszprém, Villány, Zalaegerszeg.

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot, mi készséggel segítünk!

Tel:061/2067434 , 0620/3496454

email: belföldi megrendelés


© 2018 Berek Virága – Minden jog fenntartva.
Designed by Perl Creative